WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Masterclass Entrepreneurial Design Thinking

Benut je innovatiepotentieel met de Masterclass over Entrepreneurial Design Thinking. Leer het verschil tussen Design Thinking en Lean Startup, hoe je complexe uitdagingen oplost, de Dutch Design Delta methodiek en over succesvolle case studies. Doe nu mee en doe ervaring op om je probleemoplossende vaardigheden te verhogen.

Organisaties als Airbnb, Google en Oral B passen Design Thinking toe om waarde te creëren voor hun klanten. Ook overheidsorganisaties, ziekenhuizen, scholen en NGO’s gebruiken Design Thinking.

Deze masterclass vindt plaats via Zoom en Miro. Je neemt actief deel en ervaart enkele van de tools en technieken die we gebruiken bij het uitvoeren van een Entrepreneurial Design Thinking proces.

Doe mee aan deze interactieve masterclass en ervaar of het ook voor jou en jouw klanten/stakeholders van nut is.

Leerdoelen  • Begrijp wat Entrepreneurial Design Thinking is;
  • Begrijp wanneer je Entrepreneurial Design Thinking toepast;
  • Maak kennis met het proces van de Dutch Design Deltas;
  • Ervaar hoe je Entrepreneurial Design Thinking toepast om uitdagingen op te lossen en vergaderingen om te zetten in productieve workshops;
  • Ervaar enkele van de tools en technieken die via Entrepreneurial Design Thinking worden toegepast;
  • Toegang tot de kennisbank.
Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink ontvang je apart.
Door STUDIO.WHY

Masterclass Entrepreneurial Design Thinking

June 20, 8:00 pm – 9:00 pm

Bedankt voor je aanmelding!

0 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

STUDIO.WHY

Kees Froeling

Kees is een ondernemende netwerker die het leuk vindt om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Kees helpt mensen om vooruit te komen, ziet connecties en creëert kansen, zowel als individu als in teamverband. Door de combinatie van praktische ervaring en zijn vermogen om nieuwe relaties aan te gaan en te onderhouden is hij ook in staat om een omgeving te creëren waarin oplossingen ontstaan voor moeilijke vraagstukken.
en_USEnglish (United States)