WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Masterclass: Lean Yellow Belt

In veel organisaties staat continue verbeteren hoog op de agenda. Meerdere initiatieven zijn inmiddels de revue gepasseerd, vaak onder begeleiding van adviseurs, experts en groots opgezette programma’s. De mate van succes en duurzaamheid van deze initiatieven laat in veel gevallen te wensen over. De voorspelde besparingen worden niet gerealiseerd, of de geïntroduceerde methoden blijven niet ‘hangen’ en verdwijnen na verloop van tijd. Herken je dit? Lijkt het je leuk om eens met een frisse blik te kijken naar manieren hoe het ook kan? Zoek je een opfrisser van je Lean kennis of wordt het tijd om je “Yellow-Belt certificaat” te halen? Dan is deze Masterclass een uitgelezen moment om dat te gaan doen!

Wanneer je na deze Masterclass slaagt voor het online examen krijg je ook nog eens een officieel LCS-Yellow Belt certificaat* opgestuurd.

Leerdoelen van deze Masterclass zijn:

  • Verkrijgen of opfrissen Lean basiskennis
  • Handvatten om zelf concreet aan de slag te gaan
  • Uitwisselen van (veel) praktijk ervaring
  • Opdoen van nieuwe ideeën hoe continu verbeteren te laten slagen
*het certificaat zal digitaal worden verstrekt na het behalen van het online Yellow-Belt examen.

Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’.
Door HillFive

Masterclass: Lean Yellow Belt

Joseph Haydnlaan 2A, Utrecht, 3533 AE
April 20, 1:00 pm – 5:00 pm

About the host

HillFive

Rienk van der Vaart

Onder begeleiding van Master Black Belt Rienk van der Vaart worden de Lean basisprincipes op een interactieve manier behandeld. Rienk vult dit aan met zijn inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met verbeter en verander programma’s in uiteenlopende organisaties.
en_USEnglish (United States)