WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Masterclass – Met creativiteit echte klantwaarde genereren

Deze Masterclass verkent de principes van Entrepreneurial Design Thinking en de toepassingen ervan. Je zult begrijpen hoe toonaangevende organisaties als Airbnb, Google en Oral B deze techniek gebruiken om waarde te creëren. Ook doe je praktijkervaring op door middel van praktische oefeningen. Je past zelf een aantal onderdelen meteen toe in een paar oefeningen.

Je kent wellicht termen als Agile, Lean Startup, Design Thinking, Design Sprints. We geven je een overzicht van hoe deze zich tot elkaar verhouden.

We hebben het over hoe je met creativiteit echte klantwaarde kan toevoegen. We nemen je mee in een variant van Design Thinking die daar om draait.

We nemen je mee in een vraagstuk dat eerder op deze manier is opgepakt. Ook ga je zelf aan de slag met een aantal technieken die we behandelen om er zelf ervaring mee op te doen. Je gaat aan de slag op Miro.

Tot slot staan we stil bij verschillende mogelijkheden als je meer wil leren en/of zelf aan de slag wil om op deze manier klantwaarde te genereren.

  Wat neem je mee uit deze sessie:
 • Je begrijpt wat Entrepreneurial Design Thinking is;
 • Je begrijpt wanneer je Entrepreneurial Design Thinking toepast;
 • Heb je ervaring opgedaan met het houden van empathische gesprekken en diverse brainstorm technieken;
 • Je hebt helder in welke gevallen je Entrepreneurial Design Thinking kunt toepassen en hoe je complexe vraagstukken op kan lossen met echte waarde voor de eindgebruiker;
 • Ervaar enkele van de tools en technieken die via Entrepreneurial Design Thinking worden toegepast;
 • Toegang tot de kennisbank.

 • Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink ontvang je apart.
  Door STUDIO.WHY

  Masterclass – Met creativiteit echte klantwaarde genereren

  August 13, 9:00 am – 10:00 am

  Bedankt voor je aanmelding!

  1 Ik kom
  Laat weten of je gaat

  About the host

  STUDIO.WHY

  Kees Froeling

  Kees is een ondernemende netwerker die het leuk vindt om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Kees helpt mensen om vooruit te komen, ziet connecties en creëert kansen, zowel als individu als in teamverband. Door de combinatie van praktische ervaring en zijn vermogen om nieuwe relaties aan te gaan en te onderhouden is hij ook in staat om een omgeving te creëren waarin oplossingen ontstaan voor moeilijke vraagstukken.
  en_USEnglish (United States)