WeShareTalent

NL
ENG
Loading Events

Webinar – Hoe je medewerkers echt betrokken krijgt en houdt

Over het algemeen is betrokkenheid van medewerkers laag. Lage betrokkenheid leidt tot slechter presterende organisaties en hogere kosten.

Met een vijftal experimenten hebben we ontdekt hoe je medewerkers echt betrokken krijgt en houdt, waardoor ze pro-actief een bijdrage leveren aan de organisatie en haar klanten. In dit webinar staan we stil bij deze experimenten en hoe ze jou helpen om de medewerkersbetrokkenheid ook in jouw organisatie naar een hoger plan te trekken.

We staan kort stil bij wat highlights van het jaarlijkse wereldwijde onderzoek van Gallup over medewerkerbetrokkenheid. Op basis van een aantal experimenten hebben we conclusies kunnen trekken over de invloed op medewerkerstevredenheid. Wat was die conclusie? We staan stil bij de vijf soorten experimenten die we hebben uitgevoerd en wat ze inhielden. Tot slot staan we stil bij wat jij hiermee kan, hoe jij binnen jouw organisatie de betrokkenheid van medewerkers kan vergroten.

In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt is het van belang de medewerkerstevredenheid op peil te brengen en houden. Door de transities waar we in zitten is het daarnaast van belang om hun potentieel ten volste te benutten. In dit webinar leer je hoe organisaties daar goede resultaten mee halen en de medewerkersbetrokkenheid vergroten.

Leerdoelen

  • Hoe je in jouw organisatie de medewerkersbetrokkenheid omhoog krijgt;
  • Hoe kan jij onze conclusies gebruiken in je eigen organisatie;
  • Hoe organisaties goede resultaten behalen door medewerkerstevredenheid.
Klik na het aanmelden op de knop ‘add to calendar’. De zoomlink ontvang je apart.
Door STUDIO.WHY

Webinar – Hoe je medewerkers echt betrokken krijgt en houdt

December 13, 9:00 am – 10:00 am

Bedankt voor je aanmelding!

5 Ik kom
Laat weten of je gaat

About the host

STUDIO.WHY

Kees Froeling

Kees is een ondernemende netwerker die het leuk vindt om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Kees helpt mensen om vooruit te komen, ziet connecties en creëert kansen, zowel als individu als in teamverband. Door de combinatie van praktische ervaring en zijn vermogen om nieuwe relaties aan te gaan en te onderhouden is hij ook in staat om een omgeving te creëren waarin oplossingen ontstaan voor moeilijke vraagstukken.
en_USEnglish (United States)