Excelleren in Excel

Kyden
Virtual Event Virtual Event

Het bedrijfsleven draait nog altijd op Microsoft Excel. Honderden miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van deze tool om inzichten te halen uit ruwe data en cijfers op een behapbare manier te presenteren. Dit is niet heel gek, want Microsoft Excel biedt een ontelbaar aantal krachtige functies en werkt ook nog eens super intuïtief. Deze training zal laten zien dat iedereen kan excelleren in Excel.

Vitaal Leiderschap

Kyden
Virtual Event Virtual Event

In tijden van crisis wordt er veel van je gevraagd. Hoe ga je om met een situatie waar je weinig invloed op hebt? Wat doe je als opstaat met even wat minder energie, motivatie en wilskracht door het vele thuiswerken?

No Rules Rules, het succes van Netflix

Kyden
Virtual Event Virtual Event

In het boek No rules rules verteld Netflix-CEO Reed Hastings over de Netflix cultuur en zijn sleutel tot succes. Vanaf de oprichting zette hij zich in voor innovatie en ontwikkelde hij een revolutionaire bedrijfscultuur waarmee Netflix uitgroeide tot een ware mediagigant.

Loopbaancoaching

Kyden
Virtual Event Virtual Event

Zit je niet helemaal op je plek bij je huidige werk, maar weet je niet wat je zoekt of wat er bij je past?

Time Management: maak je agenda (en jezelf) zen

Kyden
Virtual Event Virtual Event

Hoe manage je je eigen agenda en die van iemand anders? Wat is urgent, wat is belangrijk en wat kan je (leren) delegeren? Waar ontstaan drempels en wat zegt dat over jezelf?

Calendar powered by The Events Calendar