De Verborgen dimensie van leiderschap

AnoukA training
Virtual Event Virtual Event

In deze sessie geeft Anouk je praktische handvatten die je helpen optimaal te functioneren, ook in uitdagende situaties. Anouk’s methode put uit neurobiologisch onderzoek, technieken uit de topsport en de wijsheid van mindfulness en oosterse vechtkunst. Wil je kunnen beschikken over al je vermogens, dan heb je met De verborgen dimensie van leiderschap een krachtige tool in handen. 

Leiderschap in verandering: samen doen wat ertoe doet

AnoukA training
Virtual Event Virtual Event

Hoe krijg je minder gedoe en kun je meer doen wat ertoe doet? Anouk Brack geeft je een uniek overzicht van recente waardevolle inzichten in leiderschapsontwikkeling en samenwerking. Ze benoemt herkenbare problemen en de remedies ervoor.

Strategische adempauze voor leiders en ondernemers

AnoukA training
Virtual Event Virtual Event

Maar hoe stop je met druk doen? Door je dag bewust te organiseren rondom de taken die bijdragen aan jouw grotere doel, en door strategische adempauzes te nemen. Met de 3x 5 minuten routines ervaar je met gemak veel meer focus, flow en voldoening in je werk.

Imposter syndroom

AnoukA training
Virtual Event Virtual Event

Het 'imposter syndroom' zorgt er voor dat je minder je bijdrage kunt leveren omdat je teveel twijfelt en minder tot je recht komt. En dat is jammer want waarschijnlijk kloppen jouw ideeën over jezelf niet helemaal. Je hoeft er ook niet altijd last van te hebben, maar misschien herken je dat je soms worstelt met die gedachtes.