Strategische adempauze voor leiders en ondernemers

AnoukA training
Virtual Event Virtual Event

Maar hoe stop je met druk doen? Door je dag bewust te organiseren rondom de taken die bijdragen aan jouw grotere doel, en door strategische adempauzes te nemen. Met de 3x 5 minuten routines ervaar je met gemak veel meer focus, flow en voldoening in je werk.

Imposter syndroom

AnoukA training
Virtual Event Virtual Event

Het 'imposter syndroom' zorgt er voor dat je minder je bijdrage kunt leveren omdat je teveel twijfelt en minder tot je recht komt. En dat is jammer want waarschijnlijk kloppen jouw ideeën over jezelf niet helemaal. Je hoeft er ook niet altijd last van te hebben, maar misschien herken je dat je soms worstelt met die gedachtes.

Leiderschap in verandering: samen doen wat ertoe doet

AnoukA training
Virtual Event Virtual Event

In de drukte van de dag met alle geplande en ongeplande veranderingen is het vaak lastig om het grotere plaatje in het oog te houden. Om niet geleefd te worden door meetings en mails. Ondanks ieders goede bedoelingen, is er vaak veel dagelijks gedoe en ruis. Dat leidt af van de kern van de zaak.

De Verborgen dimensie van leiderschap

AnoukA training
Virtual Event Virtual Event

In deze sessie geeft Anouk je praktische handvatten die je helpen optimaal te functioneren, ook in uitdagende situaties. Anouk’s methode put uit neurobiologisch onderzoek, technieken uit de topsport en de wijsheid van mindfulness en oosterse vechtkunst. Wil je kunnen beschikken over al je vermogens, dan heb je met De verborgen dimensie van leiderschap een krachtige tool in handen.